Så satans snygg

Jag stör mig verkligen på när någon är snygg. Alltså för snygg. Det som är jobbigt är att det finns väldigt många sånna personer, en av de är Mila Kunis. Hon är så jäkla snygg så jag dör av att kolla på henne. Enormt vackra stora ögon!  
 
 

30 November

Det har snööat heeeela dagen idag! Blev mulad ett x antal gånger idag också, var med på det men iallafall. Min mascara svek mig och jag fick se ut som en panda. Fick in några mulningar själv på några, stolt. Åh det är så mysigt med snö. Har börjat pynta och sånt här hemma också så julen är på gång. Idag är det sista november, alltså är det december i morgon! 
 
 

Dress

Sitter och kollar runt på lite klänningar till jul och nyår. Jag ska inte göra något speciellt så det kanske skulle vara onödigt att beställa hem en men å andra sidan älskar jag ju att göra mig fin. Jag får fundera lite, hitills har jag inte blivit kär i någon klänning än. Ingen har det där lilla extra som jag letar efter, om jag hittar den så klickar ja nog hem den direkt!
 
Här är några klänningar, alla från nelly.
 
 

Dagen

Hola! Hade livräddning och en övning då man skulle ta sig upp på ett 'isflak' i badhuset med skolan idag. Det gick bra och var faktiskt rätt kul, men vi fick sjukt kort tid på oss att fixa iordning oss för att hinna med bussen tillbaka till skolan igen efter. Hängde med Louise efter skolan och fika, plugga och sånt. Mys ♥
 

White snow

Årets första snö kaos har kommt. Tycker att snön faktiskt är helt okej, nu när den kommer i lagom tid inför julen. Det blir så mycket ljusare ute och det blir mycket mysigare. Slänger upp en bild på hur snön ser ut här just nu. 
 
Har ni fått snö än? 
 

Shirt

Här är den nya tröjan som jag köpte nere på stan igår. Gillar den skarpt, har ingen tröja i den här färgen så det var perfekt!
 

Portkod1321

Sitter och kollar på Portkod1321. Har aldrig hört talas om den försän idag så nu har jag kollat på alla avsnitt och är på det sista nu. Ute regnar det och är mörkt så jag har gosat ner mig i sängen med täcke och tänt ljus.


Julmarknad

Hej!
 
Idag var det julmarknad som varje år på taxinge slott. Ringde min kompis Louise och frågade om hon ville följa med mig dit, vilket hon ville! Vi var där tillsammans förra året också, riktigt mysigt. Träffade Stefan och hästen Falco där, de hade ponny ridning och jobbar på ett stall som heter Basta. Där brukar jag rida varje sommar så det var också roligt. 
 
Jag och Louise
Louise köpte bland annat en glögg som är jättegod!
Louise och hennes tomte-haff. Visst är de fina tillsammans? Försökte tvinga henne att ta hans nummer, fan alltså.
Mycket bilder på min vackra kompis blir det...
Jag
 
Jag kan visa vad jag och min familj köpte senare.
Vad tycker ni? 

Lördags mys

Hej! Sitter och kollar på en film med mamma. Den slutade dock nyss så nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Idag är det föressten bara 1 månad kvar till julafton! Hur sjukt är inte det? I morgon är det skylt söndag, vi får se vad jag hittar på. Min design är inte klar än, är lite jobb kvar med själva designen och sedan ska jag fixa nya bilder till header, håll ut! 


Godnatt!♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.