Dagens outfit

Började sent idag så jag tänkte unna mig en sovmorgon men vaknade vid halv nio iallafall, typiskt. Begav mig mot skolan efter lunch och mötte några gamla klasskompisar både påvägen upp och påvägen hem, jag blir så himla glad när jag träffar dem! Som ni ser här nedan så hade jag detta på mig idag, vilket blev hur varmt som helst. Jag hade inte trott att det skulle bli strålande sol och sommarvärme, vilket i och för sig var en glad överraskning, men jag svettades som tusan påvägen hem. Nu ska jag få lite saker gjorda innan middagen, vi hörs! Puss...
 
 // Väska - New Look, Klocka - Michael Kors, Cardigan - New Yorker, Linne - H&M, Jeans - Zara, Skor - Primeboots //

Weekend

Blev bjuden på middag uppe i Stockholm av mina fina vänner som jag lärde känna under språkresan. Vi åt på jensens böfhus och hade det hur mysigt som helst, därefter begav vi oss hem till Cassi där vi stannade över natten. Cassandras lilla kattunge på endast 10 veckor blev poppis när vi kom, så underbart söt! Man ville bara gosa med henne hela tiden... På söndagen åkte jag hem och på eftermiddagen träffade jag Louise och Belinda och åkte till stranden och tog årets troligen sista dopp i Sverige... 

New In - Primeboots

 
Igår stack jag iväg till nacka och köpte mina efterlängtade Primeboots! Hade först tänkt köpa de med silverkedja föll pladask för dessa. Är supernöjd och de kommer minst sagt att användas i höst. Men jag tänker nog inviga dem redan i morgon. Äntligen några högre skor som passar mina ben, ni anar inte hur sällan det händer och hur svårt det är... Efteråt blev jag skjutsad in till Stockholm för att möta några vänner, berättar mer om det i nästa inlägg. Puss!

130824

Hej på er! I morse åkte jag som vanligt ut till stallet och hade ridlektion då vi skulle hoppa, blev inte så mycket hoppning men väldigt mycket träning! Vi gjorde massor av nya och jobbiga, ganska svåra övningar. Mycket om lydnad och teknik. Jag red på Maverick och han är väldigt frammåt i hoppning så det här med lydnaden var en riktig utmaning, men superkul! Är dock hur trött som helst just nu men har dragit i mig en kopp kaffe och ska ta en dusch innan jag sticker iväg till Nacka en sväng. Ni får ha en underbar lördag! Puss.. 


New In

Svartvit mönstrad scarf samt en kalender till skolan
 
Började sent idag och hade en tre-timmars lektion och sedan var skoldagen klar. I morgon är det fredag och sedan helg! Förutom ridningen på lördagen så har jag lite andra planer på gång men vet inte så mycket mer om det än.. Har egentligen inget speciellt att skriva. Men nu har väl skolan dragit igång för alla?! Haha jag har hört allt för många som redan räknar ner dagarna till höstlovet. Men då har man något att längta till antar jag! 

Sweet Sunday

Det har inte hänt så mycket denna söndag. Tog sovmorgon innan jag stack iväg och jobbade ett tag. När jag kom hem var jag bara trött och seg, degade framför datorn och funderat lite på allt möjligt. I morgon är det ny vecka och min sista riktiga dag på jobbet, på tisdag jobbar jag bara ett kort tag och sedan är jag klar och då ska jag träffa Linda. Åh det var ett tag sedan vi sågs nu, kommer bli riktigt roligt att bara hänga ute på landet med min favorit♥.
 
Än har jag inte fotat eller filmat mina inköp från England, men det är på g vill jag lova. Det jag har att erbjuda är några bilder från dagens middag, lite Italien inspirerat. Till detta hade vi citronkyckling. 
 
 
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och chattar med mina danska vänner på facebook. Ska alledes strax sätta igång någon film att somna till, är lite sugen på Harry Potter eller något sånt haha. Det var hur länge sedan som helst som jag såg någon av HP filmerna... Eller så blir det ett avsnitt av PLL som vanligt. Det är ju så bra. 

It's been a while

Hejhej bloggiseeeen!
 
Det var ett ruskigt bra tag sedan jag skrev på den här bloggen, fy skäms haha! Sedan vi hördes sist så har det hänt en väldig massa saker och jag orkar inte rabbla igenom allt. Har som sagt varit på språkresa i England och haft det himla roligt. Gjorde en liten video från resan för ett tag sedan men youtube tillät inte musiken så den togs bort.. Ska nog ladda upp den på videofy.me eller något så ska ni få se den! Just nu jobbar jag ska göra det hela denna vecka och någon dag nästa vecka innan jag är klar med sommarjobbet för i år! Har lite planer på gång angående nästa vecka som jag måste se till att kolla upp, jag fyller ju år då också så jag skulle vilja bjuda in några vänner men vi får se. Annars så har jag shoppat, hängt med vänner i solen, käkat massa glass och godis, haft grillkvällar, möblerat/inrett om i rummet, klippt mig och en heeel del annat. Men hörrni, vi hörs senare. Lateroooo.