Last night of 2013

Sista natten på 2013 och jag kan absolut inte somna. Så blir det när jag börjar tänka för mycket och inatt har jag tänkt tillbaka på året. Vilket år egentligen, det är ju en massa som har hänt?! Många förändringar, mycket skratt, en hel del gråt och en jävla massa tankar! Jag kommer minnas 2013 som ett år då jag utvecklats, fått jobba med mig själv psykiskt och lärt mig stå på egna ben, samtidigt som jag lärt mig vilka det är jag kan luta mig mot. Jag vet vilka jag vill vara med, de som får mig att må allra extra bra och hur skönt det är att bara vara med människor man tycker om och kan ha kul med helt genuint. 
 
Händelser som att ha skolbal och spexfoto är något man väntat på sedan man började i skolan, och att den dagen tillslut kom känns än idag lite smått overkligt. Att lämna grundskolan som har varit ens ställe i 10 år för att sedan splittra alla människor man tillbringat de mesta av sina dagar med och börja om på ett annat kapitel, med nya människor, ny miljö, allt nytt. Att åka på språkresa med allt vad det innebar, just då kändes det surt för allt var helt anorlunda men det var faktiskt riktigt jävla bra ändå och är absolut en av de bästa upplevelserna jag varit med om. Jag är glad att jag har de vänner jag har och den familj jag har. Jag ser fram emot 2014, och jag hoppas att det blir ett riktigt bra år! Sämsta texten någonsin för jag vill inte publicera det andra inlägget jag skrivit som är mer personligt, så detta blev en väldigt "platt" och osammanhängande text som knappast beskriver allt jag känner. Men klockan börjar närma sig 3 på natten så detta är det jag publicerar.Vill önska er en härlig sista dag på 2013 och i förtid även önska er ett gott nytt år!
 
 
 

God Jul

Har varit upptagen med att springa runt på stan lite överallt och handlat en massa julklappar, varit med mina fina vänner, städa och plocka, klä granen och pynta, bakat och fixat och nu kan man pusta ut (nästan) och bara njuta av denna dagen, nämligen julafton! Har fått finfina paket så jag är supernöjd, men det roligaste är att alla är så goa mot varandra dessa dagar. Om man bortser från sista minuten shoppingen som är vansinnigt lik en rugby match, typ. I morse blev jag väckt av mamma som tvingade upp mig och min bror. Mamma och pappa hade gjort en mysig frukost och hängt julstrumpor utanför dörren. Märks att jag och brorsan är 16 och 18 år. Barndomen börjar ta slut när man inte längre vaknar klockan 6 på julaftons morgonen och hypar över alla paket och julstrumpans innehåll. Vi ville bara sova haha. Ska snart åka iväg till mina kusiner för julmiddag och ännu mer paketöppning.
 
Önskar er en riktigt god jul! ♥

Take me to paradise

Att göra gymnasievalet var nog ett så svårt val som det var. Tankarna snurrade runt i huvudet på en, vilken skola? vilken linje? vart någonstans? Jag var glad när gymnasievalet var överstökat och jag är såklart nöjd med mitt val av allt, skola, linje och vart någonstans. Men det är jämt och ständigt en massa viktiga val och beslut att ta. Man måste hela tiden tänka vad som kommer gynna en senare i livet. Hur ska man ens kunna göra det när det är så vanligt att ändra sig? Jag blir inte riktigt klok på allt det här måste jag säga. Kommer bli så ruskigt sönt att få ta lov nu på fredag. Är sugen på att hänga med mina fina vänner och hitta på något skoj. Är även hur sugen som helst på att resa iväg till något varmt land, ligga i solstolen på stranden med fötterna mot havet. Hur härligt? Näe, en biljett till Thailand hade inte suttit fel just nu... Någon annan som är på? 
 
 

Why be a king when you can be a god?

Har ni lyssnat något på Eminems nya album? Några av låtarna är riktigt jävla bra måste jag säga. Min favorit är Survival, men jag måste säga att jag blev otroligt imponerad av låten Rap God. Han visar vart skåpet ska stå, så att säga. Det är såhär man rappar alltså, vill du lära dig? Lär dig av honom, tack för tutorialen Eminem :)))
  

sparkling nails

So far so good, denna lördag! Ska sticka iväg och köpa en julgran så fort jag skrivit klart det här och jag och mamma ska baka lite julgodis och andra gottigheter när vi kommer hem. Måste övertyga min familj om att det är jag som ska bestämma över hur vi ska pynta granen i år, har planer på att göra en amerikansk gran, med extra allt, alltså extra fin med massa glitter osv. Men det kommer antagligen inte se lika bra ut som det gör i mitt huvud när den är klar. 
 
Har fått hem tre klänningar som jag måste få visa er, alla är döläckra och jag gillar dem skarpt allihoppa. Knäppte några bilder igårkväll men det var inte någe vidare ljus så bilderna blev inte så himla bra så att säga. Dock fotade mamsi mina naglar nyss, passade på medan jag drack kaffe, hur gammal lät jag inte där? Whatever, men jag har bara målat mina naglar och de är så långa av sig själva. En nagel har gått av tyvärr men den använder jag som smink- och touchfinger hehe! Vi hörs...
 

2013-12-08

Tänk att det redan är andra advent idag! Tack vare att lite snö har hittat hit så har julkänslan byggts på ännu mer. Var även på julbord igår hemma hos min kära farfar då släkten på den sidan också var där. Det var riktigt trevligt och roligt, men framörallt gott! Älskar julmat, det gäller att inte äta det för ofta för då tröttnar man ju. Träffade både Belinda och Louise efteråt då vi skulle gå på bio, vilket blev ändrat till en myskväll istället. Minst lika bra! Kom hem för ett tag sedan och har precis kollat på julkalendern, blir aldrig för gammal för det hehe. Har lite plugg att göra och ett rum som behöver städas så det är det denna söndag kommer gå åt till i stort sett. Ladda inför nya veckan, men nu är det inte långt kvar innan lov. Sååå härligt. 

beauty products

Införskaffat mig lite smått och gått den senaste veckan, lite kläder, en super mysig mössa som jag kan visa upp i ett annat inlägg och lite nödvändigheter som är extra bra att ha. Dessa två är utav den typen, olja till håret och världens bästa concealer. Håroljan har jag på topparna efter jag duschat medan håret fortfarande är blött. När håret är torrt är det även lent, glänsigt och inte lika frissigt som innan. Concealern är som sagt den bästa jag har provat, inte kladdig, täcker oerhört bra och är anpassad till att kunna täcka mörka ringar under ögonen (den röda färgen) och finnar samt andra mer röda oönskade märken i ansiktet (gul/gröna färgen). Den ljusaste färgen kan man ha som en bas på ögonlocket eller blanda med de andra färgerna samt använda som highlighter till tex amorbågen och under ögonbrynet. Helt klart värd att prova! 
 

Hello December

 
Tänk att det redan är december! Nästa månad går vi in på ett nytt år, hur sjukt känns inte det? Men än har vi denna härliga månad framför oss. Det var ju första advent igår och jag har redan hunnit köpa några få julklappar till familjen, gått på julmarknad, bakat pepparkakor, druckigt glögg och smygkollat på årets julkalender så jag har nog lite julkänsla iallafall!