Hemkomst & Stockholms häng

Hej på er! Jag kom hem från fjällen i tisdags kväll och i går spenderade jag i stort sett hela dagen i underbara Stockholm. Min MacBook lämnade jag in för att den ska installera något nytt program eller något sånt och jag får tillbaka den på måndag. När jag får tillbaka den ska jag visa er massor av härliga bilder samt videos från fjällen! Jag kommer även att berätta mer då, men jag ska försöka att publicera några bilder från mobilen. Kan iallafall säga att jag har haft det super roligt tillsammans med Louise, har varit underbart. Vet inte huuuur många intärn-skämt vi har dragit på oss. Har som sagt mycket mer att berätta, haha men det tar vi när det nu blir. I allafall, igår var jag som sagt i Stockholm hela dagen. Var först på ett möte och det gick bra. Efter det lunchade jag och mamma på  Vapiano. Vädert var hur underbart som helst, varmt och soligt. Så jag blev på bra humör och blev på ännu bättre humör när jag började shoppa! Visar er det jag köpte i nästa inlägg. Ha det så hörs vi under dagen, ciao. 
 
 

Harlem shake

Spelade in denna med min klass för några dagar sedan, haha jag älskar att vi är så fula. Usch haha!
 

Snart redo

Åh god morgon!
 
Idag är det dax, 7 timmars lång bilfärd mot fjällen... Ska gå i skolan på två lektioner innan vi drar hem och käkar lunch och efter det så åker vi. Igår packade jag om allt. Insåg att vi aldrig skulle få plats med min stora packning, lollos, farfars och massa mat och på det ska en hund få plats i bakluckan. Så jag packade upp allt från min stora resväska och tog med det viktigaste (hoppas jag) i en liten. Jag borde för fan få beröm att jag ens lyckades! Jag är alltid den som tar med sig halva garderoben när man ska sova över och nu ska vi ändå vara borta ett tag.
// Den övre bilden är hur min packning såg ut när jag skulle ta kort och lägga upp på instagram - och den undre bilden visar hur den ser ut egentligen i verkligheten. Gissa om det var jobbigt att få igen den väskan! //
 
Juste, jag vet inte hur det kommer bli med uppdateringen. Vi ska egentligen lämna in våra datorer (vi har fått våra MacBook's från skolan) och de ska installera något, men jag har inte lämnat in min men jag funderar på det. På resan upp och hem kan det vara skönt att ha den så vi kan kolla på film men jag har säkerhetskopierat allt från den här datorn så den är egentligen redo för att lämnas in. Efter installationen tömmer de nämligen hela datorn på bland annat bilder, dokument osv... Jag vet inte hur jag ska göra! Nu måste jag fixa i ordning mig iallafall. Vi hörs när vi hörs, ta hand om er och ha en riktigt bra helg/sportlov ♥

Packar

Ikväll påbörjade jag min packning! Drog på markoolio's "vi drar till fjällen" och sen var jag igång. Jag och min kompis Louise drar nu på fredag. Är riktigt taggad, dels för den 7 timmars långa bilresa som väntar oss, men självklart även för själva skidåkningen. Jag har inte åkt på två år! Får väl sikta på något billigt antar jag... Eller som min pappa säger "sikta på något dyrt i 16 års åldern.

Just dance

Igår var jag hemma hos Louise efter skolan och vi ägnade vår tid till bland annat att dansa Just dance 4 på deras Wii. Det var så himla roligt! Hennes lilla syster fick vara med och jag kunde inte låta bli att känna mig stolt som den vinnarskallen jag är, när jag slog henne några få gånger eftersom att hon är the master. På bilderna står jag i en stickad tröja, bytte om till en t-shirt efter bilderna togs, det blev alledes för varmt! Värsta work out:en alltså... men hur kul som helst. 

Man borde verkligen köra Just Dance när man har fest eller nått, säkert ännu roligare när det är ännu fler med!

Garnier Respons

Tog en promenad med pappa tidigare idag och pratade om lite allt möjligt. Vi passade på att gå till ÖoB eftersom att jag var på jakt efter Garnier Respons inpackning. Jag håller på med något som kallas för balsammetoden och har gjort det ett bra tag nu. Har hört att väldigt många har varit nöjda med den, men jag har inte hittat den någonstans! Det har varit helt omöjligt, jag har letat i varje affär! Till min förvåning fanns den på ÖoB och var otroligt billig så jag passade på att köpa tre stycken, haha.
 
Igår köpte jag även lite andra grejer som tagit slut här hemma, jag älskar den här hårsprayen! Luktar hur gott som helst och är helt okej som hårspray, håret håller som det ska på mig iallafall. 
Har ni testat den här inpackningen? Gillar ni den? :)

First Aid Kit

Ni aaaaaanar inte hur länge jag sov i natt. 12 hela timmar. Men det var behövligt. Eller vad man säger. Mitt mål är att jag ska försöka sova 7 timmar varje natt denna vecka som kommer. Nu ska jag ta tag och städa mitt rum, tänkte vara snäll och passa på att dammsuga hela huset också. Min mamma ska på First Aid Kit's konsert ute vid Järna ikväll, hade också velat se den... Jaja, jag ska inte klaga. Trots allt har jag biljetter till andra konserter under året, längtar.
 
 
 

Godnatt

Är verkligen sååå trött just nu, ska gå och lägga mig trots att klockan bara är 8. Har sovit alledes för få timmar under för lång tid och det får jag ta nu. Har varit trött hela dagen, ändå har jag hållit igång rätt bra. Hade ridning som vanligt på morgonen och det gick som det gick haha. Har även varit hundvakt och pluggat, handlat och lite sånna saker. Men som sagt är jag för trött just nu så det blir sängen direkt efer det här inlägget. Berättar om bion i morgon, ha det bra så hörs vi imorgon!
 

Biokväll

Sitter på tåget påväg upp till heron för att se "Beautiful Creatures" med Belinda och Louise.
Tror att den kan vara riktigt bra! 

Fredagsfika

Hej på er! ♥
Klev upp runt sex, halv sju tiden idag och åt frukost och sedan gjorde jag i ordning fruktsalladen. Efter musiklektionen som vi böjade dagen med dukade vi fram det som var och en hade med sig på ett långt bord. Vi kollade på film och fick tillbaka reda på vad vi fick i svenska-nationella. Vi sa hej då till våran lärare som slutar, känns sådär. Får hoppas att det kommer någon som är någolunda bra iallafall.
 
@baaraevelinaas på instagram
 
Måste bara avslöja att vi självklart  inte orkade äta upp allt, det är hur mycket som helst! Dessutom måste man bara älska prinsess talrikarna, hur söta?! 

Look's good, taste even better


Såg ett par inspirations bilder på bland annat weheartit med olika fruktsallader eftersom att det är det jag ska göra ikväll för att bjuda på i morgon. De bilder jag har sett har man gjort ungefär så som jag har gjort på bilderna ovan. Så jag blev tvungen att testa i eftermiddags och jag tycker att jag lyckats. Det ser väldigt gott och fint ut och jag kan avslöja att det var det också!
 
Update: Haha, självklart ska det stå three och inte tree. 

Valentines day outfit

Såhär såg jag ut idag!
Hade tänkt locka till håret lite men jag hade helt enkelt inte tiden till att göra det i morse. 
 Fint att man ser långkalsongerna där Evelina...

Just got home

Ska kolla lite på gossip girl och bara ta det lugnt.





Nytt till garderoben...

Svängde förbi Jysk för någon dag sedan och köpte med mig dessa korgar! De stora på bilden har jag varit på jakt efter hur länge som helst men de var slut överallt, så jag är nöjd. Blev dock att jag fick åka iväg och köpa ännu en liten korg för att det skulle fylla det utrymme i min garderob som jag ville. I morgon ska jag se om jag kan ta en bild på resultatet!
 
Godnatt.

Summer

//pictures-weheartit ♦ collage @baaraevelinaas//
 
Jag. vill. ha. sommar. nu.
 

Fruktsallad

Hade svenska nationella - tala, idag och det gick väl helt okej. Så nu är vi klara med allt som har med nationella i svenska att göra. På fredag får vi reda på vad vi fick för betyg och våran lärare slutar även då, så trist! 
 
Trixade ihop en fruktsallad och kollade lite på Miley Cyrus nya film "So Undervocer". Kan berätta vad jag tycker om den när jag kollat klart. På fredag tror jag att vi ska ha lite fika i klassen, med tanke på att min lärare slutar och man ska ta med sig något. Funderar på om jag ska göra fruktsallad, det är verkligen supergott och om någon tar med sig glass så tror jag nog många drar i sig det! 
Banan, apelsin, hallon & blåbär, äpple, kiwi och passionsfrukt!

Beyoncé - "The Mrs. Carter show"

Klev upp vid tidigt i morse och gjorde mig typ halvklar inför dagen, packade med halva garderoben. Jag och min kompis martina var nämligen på jakt efter biljetter till Beyoncé! Vi fick stå och köa i kylan, våra fötter höll på att dö men det var såå värt det, för gissa vad?! Vi fick golden circle biljetter! Är så himla glad och förväntansfull! 
 
År 2013 kommer verkligen bli ett år att minnas, så mycket upplevelser som ligger och väntar!

Ska ni gå på konserten? 

BOY

 
Orkar egentligen inte blogga,
kan väl säga att jag inte mår så bra just nu så jag kikar bara in och önskar er en trevlig lördag kväll!

Svenska Nationella

Kom hem från skolan för ett tag sedan, vi hade svenska nationella. Fyra timmar har då aldrig gått så fort kan jag säga! Vet inte riktigt hur det gick, men så hemskt var det inte. Nu ska jag börja göra mig i ordning och lite sånt. Vi hörs!
 

Been there, done that

Pjuuuh!
 
Nu är jag äntligen klar med andra världskriget. Vi hade prov på det idag och det gick helt okej. Så nu är det bara nationella i morgon som är kvar denna vecka, sen ska jag släppa allt som har med skola att göra fram tills på söndag. Nu ska jag ta och ringa min farfar och snacka lite om en skidresa, slänger upp en bild på mig och louise från idag, bleka som jag vet inte vad!

Godmorgon tisdag

Hej på er!
 
Det var ett tag sedan nu, men jag hade tänkt börja komma igång och blogga igen på den här bloggen. Jag har fixat lite med designen men vet inte om jag blev nöjd eller inte. Gillar inte headern, skulle hellre vilja ha bilderna i färg men just nu har jag inga bra bilder för det. Men det här funkar väl ändå så länge!
 
Jag har precis ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Gossip Girl, såååå spännande. Idag går jag kort dag i skolan och när jag kommer hem måste jag antagligen plugga. Har dels nationella prov i morgon och på fredag och sedan har jag prov på torsdag. Hur som så hörs vi senare, ha en bra dag.