Lördag kväll

 
Hej kompisar! 
Hade som vanligt ridning idag på morgonen och vi hade hoppning. Det var bara jag och fyra andra tjejer från min ridgrupp där så det var perfekt, då hann vi göra mycket mer! Det gick iallafall bra, åkte hem och duscha och sånt efter det. Annars har jag bara varit i min farfars lägenhet och fixat, handlat och det är typ det. Vart sugen på massa frukter när vi handlade så jag plockade med mig lite och gjorde en frukt-mix som blev supergod! 
 
Kvällens planer är lite oklara, antingel blir det bio, bowling eller bara vara hemma. Vill helst inte vara hemma så de två förstnämnda alternativen står först haha. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Puss!

Väntar på att få komma in



Våran lärare glömde nyckeln till klassrummet så nu får vi stå här utanför och vänta. Så sjukt störande...

Bekännelser

 
Jag väntar alltid tills mitt rum blir jätte stökigt innan jag städar det

Jag har suddat hälften av alla bekännelser jag skrivit
 
Jag vill flytta till England och sedan till USA
 
Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill gå för linje
 
Jag är norsk och svensk

I know I'm bad

Ja jag vet att min blogg är himla tråkig just nu, men det kan bara bli bättre! RIght? Iallafall, idag har jag varit i skolan, slutade vid lunch och då gick jag hem och åt och chillade. Åkte upp till Stockholm nån gång efter det och har även hunnit duscha, städa rummet, plugga och lite annat. Ska verkligen försöka lägga mig vid 23:00 ikväll, måste! 
 
Bjuder på en cool bild från idag, Louise gjorde en fläta i mitt hår. 


I'm just so tired

Fick sluta två timmar tidigare i skolan idag och jag kan bara säga att det känndes för jävla bra! Så fort jag kom hem så kollade jag på Gossip Girl men mitt huvud gjorde så ont så jag kunde inte koncentrera mig och det slutade med att jag sov i någon timme eller så. Känner mig fortfarande inte så bra men ska plugga, duscha och antagligen lägga mig i tid ikväll igen. Igår kom jag i säng halv tolv, så himla bra! En klapp på axeln liksom haha.
 

20:e Januari

Igår så drog jag, linda, frida och hennes kompisar på bio! Vi var och såg på Jack Reacher, den som Tom Cruise (stavning?) spelar huvudrollen i. Den var riktigt bra, så ni borde se den. Var väldigt spontant att jag skulle hänga på till bion, men kul var det. 
 
Haha Linda...
Ikväll så var jag på födelsedagsfirande, min kusin fyllde 17 för några dagar sedan och vi firade henne idag. Nu ska jag gå och lägga mig. Har mått illa hela dagen och haft ont i huvudet, ska lägga mig i tid så hoppas jag att det blir bättre till i morgon. Godnatt!

Hide and Seek

I fredags lyssnade jag min kompis Louise's musik, hon har en fantastiskt grym och anorlunda musiksmak! Vissa av låtarna hon gillar är riktigt 'what the fuck' medan andra är to die for! Berättade även för henne att min mamma gillar First Aid Kit, Lana Del Rey och Adele och de artisterna gillar Lollo också, med flera ofc. Så när jag hört låtarna som Lollo visade mig i fredags, älskade jag låtarna med Ellie Goulding och en låt som heter Hide and Seek. Så jag spelade upp några låtar med Ellie och sedan Hide and Seek i bilen för mamma och pappa, och de älskade det! Speciellt Hide and Seek! Min mamma ville höra den om och om igen. 
 
Så nej louise, din musiksmak är inte hatad av alla. Du är välkommen att spela dina låtar (samt snacka om pokémon med min bror) hos oss anytime!
 
Här har vi den grymma låten, lyssna fram till slutet, ni kommer känna igen den då!

Dagen som har gått

Ojoj vad jag är dålig på att blogga! Just nu sitter jag iallafall i min säng och har kollat på Gossip Girl, insvepad i en filt och täcke och fryser ändå. Det har varit så himla kallt ute idag, väldigt vackert, men man har fan inte kunnat visa sig ute under längre tid. I morse var jag i stallet och red och det gick jätte bra! Min ridlärare berömmde mig och sa att jag hade utvecklats enormt genom att rida på andra hästar och sedan gå tillbaka till Maverick. Blev så glad! Jag och Maverick jobbar på bra tillsammans, men det är nyttigt att rida andra mellanåt. 
Sen har jag varit på stan och hittade ett halsband, linne och kortbyxor som jag sååååå gärna vill ha, men jag köpte inget, ska vänta tills jag ska shoppa med Linda eller nån istället :) Gick även en promenad från affären och jag höll på att DÖ för att det var så kallt! Allt är så stilla ute, som om allt har frysit (nähe?!) Kvällens planer får ni reda på alledes strax! Puss

Gossip Girl ♥

Hola amigoz!
 
Slutade rätt tidigt idag, sen drog jag hem och sen drog jag ner på stan en sväng. För övrigt så 'drog' jag inte bara ner på stan utan jag hade en viktig tid att passa så jag skulle hinna med bussen och fick springa som en galning (som jag faktiskt gör varje morgon när jag ska till skolan). Jag kan aldrig gå i tid! Är helt värdelös på det. Jag brukar missa bussen men jag kunde bara inte så jag sprang och skämde ut mig totalt, men guess what? jag hann med den! Det var verkligen preciiiiiis. Haha, någon gång ska man ha tur!
Annars har jag kollat på Gossip Girl och åååh vad jag älskar den serien♥ Har även varit ute och kollat på min kanin när han försöker skutta runt i all snö som kom idag, haha han är så söt, snön är högre än honom så han kryper antingen under den, gör gångar med framassarna eller så hoppar han sjukt långt för att undvika det värsta. 
 
Nu ska jag dock plugga lite, skicka in några inlämningar och leta efter lite kläder att beställa hem! Sen fyller ju även en viss person 18 år i februari...
 

Världens sötaste hund

Åh kolla vilken liten sötnos! Andrea har skaffat en liten pomeranian (stavning?) valp. När jag flyttar hemifrån ska jag lätt skaffa en sån...
 

Music


Walk

Hej bloggen!
 
Den här helgen har jag sett till att vila upp mig och få många saker gjorda, därför fick uppdateringen lida en aning. Kom iallafall precis ur duschen och har smörjt in hela kroppen. Så nu är jag redo inför veckan som kommer. Har faktiskt ingenting att berätta ...
 
Var ute på promenad med pappa och gick bland annat till en skidbacke.

Lördags morgon

Hej på er!
 
Sitter i soffan och min kanin sitter bredvid mig och äter hö haha. Kom hem från stallet för ett tag sedan och var så kall när jag kom hem så jag ville inte stå ute vid buren så jag tog in honom. Ska alledes strax ta ut honom, tänkte bara slänga in ett inlägg först. Idag ska jag se till att få mycket gjort, har jag bestämt mig för. Är trött men det får bli till att gå och lägga sig i tid ikväll istället. Vi hörs om ett tag...
 

Fredag!

Hej kompisar!
 
Gick i skolan och slutade innan lunch så jag drog hem och enda sen dess i stort sätt har jag städat här hemma. Har verkligen kommit igång. I går efter vi hade hämtat upp pappa vid jobbet åkte vi till kära Ica och handla. När jag skulle packa in allt i kylskåpet blev jag galen på mammas och pappas ordning så jag städade ur hela skiten. Efter kylskåpet tog jag tag i skafferiet så nu är det ordning! Idag tog jag mitt rum, har slängt såååå mycket saker och ja, det nästan ekar här inne nu! Har mest gjort en massa skit jobb som ingen annan än jag märker, typ att städa ut alla gamla SOLO och FRIDA tidningar och damsuga osv. 
 
Nu känns det dock fräscht, ska passa på att ta kort/filma mitt rum i morgon så jag kan visa upp det här i bloggen. Ni får ha en fortsatt trevlig fredag hörrni!
 
 

Hämtar pappa från jobbet



Bloggar mer när jag kommer hem, inlägget nedan är inte jag som har gjort utan det är min kompis som står för det fantastiskt kreativa inlägget. Nu vet ni det, vi hörs om ett tag!

halloj

hej hej

Så trött

Jag måste verkligen slänga ut min isbjörn vid fönstret, ut med allt julpynt!
 
Denna dag har varit så seg. Har varit trött hela dagen, trots att jag ändå sovit i ca 7 timmar inatt. Blev tvungen att sova 10 min innan jag gick till skolan, powernap eller vad? Sen när jag kom hem tittade jag på det nya avsnittet av pretty little liars och efter det somnade jag i en timme. Har varit vaken ett tag men är fortfarande trött, hur kan det vara så?! 

Black and white

Får tyvärr säga att jag inte hann ta några outfit bilder idag, mötte upp min kompis Hilda och vi gick till Willy:s och köpte hårfärg. Sedan gick vi hem till henne och fika, snacka, färga hennes hår och sånt. Har inte träffat henne på ett bra tag så det var roligt att träffas igen! Resultat-bilderna på hennes hår kommer kanske senare.
 
Drog hem runt halv sex och nu ska jag hoppa i duschen. 
Bild från arkivet på mig och min fina vän!

Home

Hej!
 
Kom hem från skolan vid 12 tiden och har precis ätit lunch hemma. Var inte så jätte jobbigt att komma tillbaka men inte heller så roligt heller för den delen. Nåja, jag ska ta några outfit bilder nu hade jag tänkt och sedan ska jag möta upp en kompis. Vi hörs!
 
Haha så konsentrerad... Visst ser det ut som om jag har bruna ögon här?

Back2School

♦Detta inlägg är inte sponsrat, alltså får jag inte en krona för detta inlägg - ingen reklam utan bara tips!♦
         // 1 - KLICKA HÄR//                        //2 - KLICKA HÄR//                    //3 - KLICKA HÄR//                     //4 - KLICKA HÄR//
         //5 - KLICKA HÄR//                       //6 - KLICKA HÄR//                      //7 - KLICKA HÄR//                      //8 - KLICKA HÄR//
        //9 - KLICKA HÄR//                      //10 - KLICKA HÄR//                   //11 - KLICKA HÄR//                      //12 - KLICKA HÄR//
 
Nu när man ska tillbaka till skolan så kanske man vill fylla på sin garderob med nya kläder. Hittade några snygga kläder, alla från nelly.com Om du blir sugen på någon speciell är det bara att klicka på länken under bilden. Mina fyra favoriter av dessa tolv är nog 1, 2, 6 och 12!
 

#Ego


Njuter av sista lovdagen

Brrrr! Det är för fan skit kallt ute. Kom in för ett tag sedan. Har på mig dubbla sockor, leggings och mjukisbyxor och en tjocktröja, ändå fryser jag. Har dragit i mig en kopp kaffe och myst in mig i en filt och kollar på... Gossip Girl. Haha är helt inne i den serien nu. Börjar få lite ångest över att skolan börjar i morgon, måste lägga mig i tid så jag ens orkar mig upp. Under hela lovet har jag satt alarmet på kvart över åtta men har aldrig kommit upp direkt.
 
 
Är det någon mer än jag som börjar i skolan i morgon? Eller började någon idag redan?
 

Måndag den 7e

Idag är det sista lovdagen, känns sådär. Orkar verkligen inte med en massa plugg just nu känner jag, men vi får se hur det blir. Trots allt är det sista terminen i 9:an som jag går i nu så jag antar att det bara är att bita ihop. Hur som helst har jag börjat även denna morgon med att kolla på Gossip Girl. Ska snart börja göra mig i ordning. Måste måla om naglarna också, blev så sjukt fult igår när jag gjorde det och så råkade jag komma åt en grej när det nästan torkat.
 

Heron City

Sitter just nu i bilen på väg upp mot Heron City för att kolla på Berättelsen om Pi. Den verkar väldigt vacker och jag hoppas att den ska vara bra! Är det någon av er som redan har sett den? Berätta gärna vad ni tyckte om den isånnafall. 
 

I love it

Åh vad jag längtar till sommaren! Kunna ha på sig shorts, linne och sedan slänga på massa smycken. Älskar alla smycken på bilden ovan, ge mig! Har ni btw sett kenzas smycken hon hade på sig idag? Så snyggt, blev så jäkla avundsjuk.  

Godmorgon söndag

Började morgonen med frukost och ett avsnitt av Gossip Girl. Det är ju såå bra! Förstår inte varför jag inte har kollatpå det tidigare. Dock slipper jag vänta vecka efter vecka efter ett nytt avsnitt vilket jag gör nu när jag följer Pretty Little Liars. Dock kommer det inte ut ett nytt avsnitt varje vecka av PLL utan varannan månad ungefär. Sjukt dåligt, man glömer ju nästan bort vad som har hänt då? Eller nej, det gör man inte. Det är för bra. För spännande. På tidsag kommer äntligen ett nytt avsnitt! Can't wait...
 
 

Bloopers

Vi är verkligen sååå fula i denna video men den är så rolig, ni bara måste kolla på den.
Klicka här för att komma till våran gemensamma blogg
 

What to do...

Har varit med min härliga brud hela dagen men tog mig hemåt vid 6 tiden. När jag väl komit hem så var det här det första jag såg. Linda hade glömt sin smikväska hemma hos mig och jag började skratta för mig själv redan då eftersom att hon börjar i skolan igen på måndag. Skypade med henne nyss och hon beslöt sig för att träffa mig i morgon och hämta sin käraste ägodel. Haha, ni skulle sett hennes reaktion när jag berätta! Panik...♥
 
Alledes strax kommer det upp en video på mig och henne så håll utkik!

Lite kort

Hej på er!
 
Min älskade kompis Linda har sovit hos mig från i går till idag så det är anledningen till att jag inte har uppdaterat. Igår var jag först i Södertälje Centrum och lunchade med farfar, då det blev värsta vapenrånet. Blev massor av avspärrningar och sånt, rätt läskigt att det skedde mitt på ljua dagen. Som tur var låg ju polisstationen precis där, jag förstår inte riktigt hur de som rånade tänkte riktigt? 
 
Nu ska vi ta oss upp till Stockholm, vi hörs!

Fredag 4/1-2013

Är det bara jag eller skriver ni också alltid fel nu när det är 2013? Jag hade precis börjat lära mig skriva 2012 och nu har ett år gått och jag måste börja vänja mig vid 2013 på tangentbordet, haha. 
 
Har precis kollat klart på det andra avsnittet av Gossip Girl från säsong ett. Det är faktiskt riktigt bra! Nu ska jag klä på mig och göra mig klar för dagen. Måste även städa mitt rum, eftersom att jag inte gjorde det igår eller i förrgår.

Positiv utmaning

Idag vill jag att du, japp precis just DU som sitter och läser detta just nu. Idag ska du ha en bra dag, hör du det? Om din morgon började dåligt så vill jag att du ska släppa det och göra allt du kan för att denna dag ska bli bra. Om din morgon började bra så fortsätt på samma spår. Jag vill att du ska försöka tänka positivt under hela dagen idag. Allt du gör idag ska kännas bra. Våga ta en chans, våga säga emot något du inte håller med om, våga ge komplimanger. Le mot människorna du träffar idag, säg till din kompis att hennes nya tröja är fin. Bara kläm ur dig något positivt till några under dagen. De kommer uppskatta det, jag lovar! Det är en enkel sak att göra men som gör så mycket, både för dig och för personen du säger det till. 
 
När denna dagen har gått kan du tänka på vad som har varit anorlunda. Gick det bättre för dig under dagen? Gick det sämre? Gjorde du någon glad? Genom att tänka positivt lyckas man ofta hamna i andra situationer, de som har tur i livet tänker oftast positivt. Det gör inte ont att göra andra människor glada genom att säga någon komplimang ibland, så varför gör man inte det oftare? Man skulle må så mycket bättre och de omkring en också. Ta denna dagen och tänk positivt, okej? Bra. Då kör vi!
 

Bowling kväll

Kom hem från heron city runt kvart i nio. Det var faktiskt väldigt roligt att köra lite bowling, dock förlorade jag varje gång. Fick iallafall någon strike och en och annan spärr, om det nu heter så. Medan min kusin och brorsa ägde ut min totalt så fick de tävla mot varandra istället, men jag hade kul endå. Var väldigt trött i bilen påväg upp men Daniel bjöd på en latte så jag vaknade till lite. Sen gjorde den höga musiken där inne ett bra jobb att få mig att vara pigg och glad, speciellt när Justin Bieber spelades ;)
 
Min tumnagel har btw gått av! Så irriterande och fult, speciellt när alla andra naglar är långa...
 
Jag ska bara borsta tänderna och sedan tänker jag krypa ner i min säng och kolla klart på ett avsnitt av Gossip Girl som jag nu har börjat kolla på. I morgon väntar roliga planer, ni får reda på det i morgon.
Godnatt

Videoblogg

 

Mål


Det här är vad jag vill uppnå till nästa år. 

02/01-2013

Hej på er!
 
Kom hem från Stockholm för ett litet tag sedan och har precis ätit lunch. Var inte där för att shoppa med det slutade med att jag köpte 3 hårband som jag kan visa er. Kan även visa er det jag köpt som jag inte har hunnit visa er också. Ska fota det direkt och se till så att det kommer upp här på bloggen. Dagens planer är annars att städa på mitt rum och planera lite, skicka in ett mail och lite sånna saker. Måste även boka bowling så att det inte är upptaget till i morgon. Vi hörs snart!
 
I bilen påväg hem.
 

Justin Bieber gripen

OMG! En paparazzi sprang ut på vägen för att ta kort på Justin och hans crew, han blev påkörd och dog. Antingen körde Justin eller så var han med i bilen som körde på honom och därför är han gripen! Miley Cyrus twittrar och det är på nyheterna och det är helt galet. Åh hoppas han mår bra!♥ ASSO HERREGUD JAG FATTAR INTE!!! OMG HAN MÅSTE VARA OKEJ :( asso jag orkar inte, han betyder så oerhört mycket för mig så ni förstår inte. 
 
Mileys tweets, 100% sanna för jag tog själv en skärmbild direkt från twitter.
Update: Det visade sig att Justin hade lånat ut sin bil till en kompis som körde för fort och blev stoppad av polisen. Paparazzin hoppade ur sin bild och försökte fota "Justin Bieber". Justin var inte ens på plats när detta hände. Polisen bad paparazzin att ge sig av för att det var farligt för honom att stå mitt i vägen. En kort stund efter det blev paparazzin påkörd. Föraren som körde på paparazzin hann inte stanna men försökte hjälpa honom efter olyckan. Paparazzin förklarades död vid sjukhuset. Justin Bieber var inte ens på plats när detta hände. Medier vill verkligen bara sälja och man ska inte tro på allt man hör. Vill endå skänka en tanke till paparazzin som dog och hans familj. Trots allt är det hans jobb och man kan inte säga att han förtjänade det. Enligt paparazzins kollega var han en bra paparazzi. Han höll sig till reglerna och respekterade kändisarna han fotograferade. Om detta stämmer vet jag dock inte. 

New Years Eve

Här är några bilder från igår när jag och Belinda firade nyår! Jag hade iallafall roligt och kommer aldrig glömma nyåret mellan 2012 och 2013. Jag tycker det ska bli jävligt skönt med ett nytt år och nya tag. Mitt 2013 ska bli bra!