You don´t understand. And I can't explain it.


Sommarplaner

P.S. Nedan är det inspirations bilder. Alltså vet både du & jag om att när jag tex sommarjobbar kommer jag inte få spendera tiden i klänning på en häst vid gryningen med soluppgången i ryggen... Ni fattar. Detta är inspiration! 

Åh, denna sommar kommer bli helt fantastisk! Jag har många planer och är otroligt taggad, oavsett vad tänker jag göra det bästa av alla situationer och bara leva och vara glad. Hade tänkt dela med mig av några sommarplaner jag har hittills och vill gärna veta vad ni ska göra! Tycker det är skitkul att höra...
 
GÖTEBORG
Över en helg kommer jag och familjen åka ner till Göteborg och umgås. Vi kommer bo på hotell och vi har planerat att gå på Liseberg en dag, vilket ska bli riktigt roligt. Hoppas att jag kommer våga åka Balder haha. Det kommer nog även bli lite små shopping och restaurangbesök, ska äta skaldjur i mängder! SÅ GOTT.
 
ENGLAND
Några dagar efter Göteborg åker jag iväg till England med EF. Jag kommer hålla till vid "lilla london" aka Brighton i hela tre veckors tid! Vi kommer även åka in till London. Behöver jag säga att jag kommer bli helt tokig och shoppa som en galning?! Har varit i London flera gånger och där finns verkligen ALLT. Det finns såklart massvis med butiker i Brighton också!
Ett fullpropat schema från morgon till kväll med skola, shopping, utflykter, fritid med vänner, sol, bad, EF disco och mycket mer väntar! Även Summeranza festivalen är inplanerad med dansgolv, nöjesfält, uppträdanden osv. Kan knappt vänta tills jag sitter på Starbucks med påsar från Victoria's Secret, Forever21, TopShop, New Look, Next OCH MYCKET MER vid fötterna tillsammans med alla nyfunna vänner! 
 
SOMMARJOBB
Som nästan alla andra i min ålder så ska jag sommarjobba. Det är faktiskt något som jag också ser fram emot haha. Jag kommer jobba på ett stall (där jag förövrigt rider). Framförallt kommer jag att ha arbetsuppgifter som kommer gå ut på att renovera och fräscha upp, som att tex att måla/laga stallar, fönster, staket och hinder. Men jag kommer även att få hålla på med hästarna, uuunderbart. 
 
SWEET SIXTEEN
Mot sommarens slut fyller jag 16 år, har dock inget inplanerat där än. Vi får väl se vad som dyker upp...!
 
VÄNNER
Sjäääääälvklart ska jag se till att träffa mina fina vänner. Grillmys utan grill, nattdopp, Gröna Lund, hänga i lindas stuga, fika, käka glass, spela JUST DANCE (haha mitt favvo-spel) och bara ha det bra tillsammans. Mina vänner är otroliga. Varenda en av dom.♥

Goda & nyttiga havrepannkakor

Jag ville prova något nytt till frukost i morse, så jag kikade runt lite på nätet för inspiration och kom över ett recept på havrepannkakor! Ändrade lite i receptet och provade mig helt enkelt fram och blev faktiskt nöjd över resultatet! Ett tips är att steka en utav sidorna lite längre så att det blir "hårdare" (men inte bränt!) och den andra sidan lite kortare så att den bara får lite färg. Det var supergott att äta som macka, man kan ta vilket pålägg som helst på. Men annars går det ju att äta till glass och sylt också! Självklart kan man vara lite kreativ och blanda i tex hallon, jordgubbar, blåbär eller banan i "smeten", kör på bara! Här har ni iallafall ett recept på hur jag gjorde och även resultatet...
 

Midsommar firande

Hade ni det bra igår? Jag hade en väldigt trevlig midsommar. Vi åkte ut till Tullgarns slott, första gången jag firade där faktiskt... Annars brukar vi vara i Rönneberga. Hur som, där var mina kusiner då en av dem hade fullt upp med att jobba då hon stod i kassan och kön var oändlig. Farfar åkte med oss och mina kusiners mammas pappa med familj var också där så det var riktigt trevligt. Efter det drog vi i min familj och farfar hem till oss där den klassiska midsommarmaten väntade. Blev även lite kubb-spel. Mitt i natten körde jag hem farfar på moppen haha han var nog lite rädd men det gick faktiskt bra...
 

part 2

 
 

part 1


Come back

Hej på er.
Jag hade tänkt komma igång ordentligt och blogga nu, vet dock inte hur det kommer att gå. Funderar på om jag ska börja blogga om mer betydelsefulla och värdefulla saker, som kan hjälpa andra eller som bara betyder något. Jag är trött på att blogga om meningslösa saker likom. Visst - det har sin charm, men ni förstår säkert vad jag menar. Jag får helt enkelt ta och tänka på det. Så länge slänger jag upp meningslösa inlägg i brist på andra idéer. 
 
Mamma och jag körde runt med bilen och vi stannade till vid ett slott. Där fanns det riktigt fina träd (haha kan man låta tråkigare?!), men det var som stora valv. Det hände även en otrolig grej när vi var där men jag får ta och berätta det i morgon efter lite sömn. Godnatt! 

Skolavslutning - 130612

Jag kunde inte gråta där och då och inte heller nu, jag tror att jag inte har fattat att detta är slutet. Jag vill tacka alla underbara människor som jag har lärt känna och fått vara i samma klass med i ungefär 10 år, vilket är en väldigt lång tid. Under dessa år har vi varit med om så mycket. Utvecklats och blivit andra personer utifrån vad livet gjort mot oss. Vi har gått igenom med och motgångar, förlorat vänner oh fått nya vänner. Vi har format varandra till de personerna vi är idag, tusen gånger starkare och en hel del smartare än när vi stod vid uppropet i 6års. Jag önskar er all lycka och jag hoppas att era gymnasieår blir fantastiska, att vi alla hittar nya vänner men att vi ändå vet vart vi har varandra. Jag älskar er klass 9 gul, ha ett fantastiskt sommarlov och liv.

Baldagen

Åh idag gäller det! Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och övar på att gå i mina klackar. Ska ladda alla kameror och föra över allt till datorn så att jag har minne så det räcker för hela kvällen. Halv tre har jag en tid hos MakeUp Store som ska sminka mig, innan dess ska jag fixa mitt hår. Vi hörs i morgon eller något, hihi!

mina skor♥

Sista spurten

Hejhej! Dagarna bara flyger iväg och jag har helt enkelt fullt upp. Allt inom skolan ska lämnas in så snabbt som möjligt, skolbalen är i morgon, vi ska planera grillkväll med klassen och skolavslutning och jag vet inte allt som händer just nu. Beyoncé konserten var helt otrolig, både jag och min vän Martina filmade och tog kort som jag ska försöka lägga upp här så snart som möjligt. I morgon blir det en händelserik dag och idag har jag mycket att göra för att förbereda. Nian börjar dra sig mot sitt slut och sommarlovet är snarare än vad man förstår. Denna sommar har jag planer nästan hela tiden, vilket ska bli jätte kul! Vi får höras vid senare, kram!
//Pic 1. Solade med Linda och skärde upp vattenmelon och gjorde citronvatten// Pic 2. Var i Liljeholmen och köpte glass som vi åt i solen - varmaste dagen på året!// Pic 3. Skor från nelly!♥// Pic 4. Hämtade ut skorna från posten och gick på en promenad i det fina vädret med min bror// Köpte och åt vattenmelon med Louise, så gott!//