Black and White Bun

Efter att ha kollat på en del hår-inspiration från olika bilder, bestämde jag mig för att prova något nytt! Det fick bli denna fina frisyr, inte helt perfekt utan det står ut rätt mycket hår med jag gjorde vad jag kunde med den tiden jag hade på morgonen för att göra mig i ordning inför skolan. Valde att ha bilderna svartvita, men som ni ändå kan se har jag olika färger i mitt hår och jag tror att jag har bestämt mig för att köra på en 'riktig' ombre! Ska prata lite med min frisör och kolla med min vän om hon hänger på eftersom att hon är inne på samma sak. Vore kalas bra. 

Skoltröja

Sitter i skolan just nu och kikar lite på skoltröjor. Jag känner på mig att det kommer bli världens liv eftersom att alla inte kommer kunna vara överens. Jag tror att jag vill ha en marinblå munkjacka med vitt tryck. Dock blir inte teknade vita saker snyggt så det måste vara textat isånnafall. Baksidan vet jag hur jag vill ha iallafall, hoppas någon annan håller med mig haha. Dock ska det ju stå "Brunnsängsskolan" och sedan allas namn innuti den!
 
Hur såg eran skoltröja ut? 

Top Model Sverige

Någon som kollade på finalen av Top Model igår? Haha fan vad sjukt att jag hade 100% rätt. Jag sa ju tidigare att shams och josefin skulle komma till finalen och att josefin skulle vinna. Förlåt om jag spoila för någon nu! Dock måste jag säga att jag inte gillade någon eller något i denna säsong av Top Model Sverige. Hoppas nästa säsong blir bättre! 
 
Vem var eran favorit?

Studiedag

Hej! Idag har jag en efterlängtad studiedag. I måndags hade jag fysikprov och igår hade jag nationella i kemi. Pluggade som en galning till de så nu har jag blivit helt hjärntvättad. Jag flinkar in med fysik/kemi kommentarer överallt. Verkligen överallt. Det kan vara på stan, som igår eller någonannan stans. Samma sak när jag ska skämta om något, då är det inget vanligt skämt som ploppar upp utan ett extremt tråkigt och torrt som får varenda person runt om mig att springa iväg. Typ. Efteråt får jag alltid förklara mig att "jag har nyss haft prov..." 
 
Hursom helst blev jag helt slut efter gårdagens nationella prov och när jag kom hem satt jag och stirra in i väggen i typ två timmar. Sen pallrade jag mig ner med mamma till stan och kikade på klockor, kläder osv. Fick med mig ett par sjukt tuffa brallor hem, visar er sen! Har föressten massor av bilder som jag inte visat. 
 
Två bilder från fjällen
"det blev visst lite mycket blåbär" hahahaha louise♥

Tumblr

Har skaffat tumblr, följ mig gärna!

Michael Kors

Några av mina favoriter från Michael Kors.
Käääärlek ♥

Bekännelser

- Jag älskar kläder, skor, smycken, smink, ALLT sånt. 
- Mitt skratt går inte att beskriva. Har typ 5 olika skratt beroende på hur 'kul' det var. 
- En mild jämförelse med när jag blir arg är väl lite som när super snälla silver Sara goes super sura sunk Sara.
- Älskar kaffe. Har en idé om att alltid dricka det med sugrör eller genom plastmugg med lock för att inte få gula tänder. 
 

Skolaskolaskola...

Hej på er! 
Sitter och lyssnar på musik och tar det lite lungt innan jag ska börja plugga. Igår var en hemsk dag. Börja 8 och sluta 4, alltså åtta timmar i skolan och på det ett kemi prov. När jag kom hem var det bara att plugga tills jag somnade sittandes lutad mot väggen. Känns som om att hela dagen igår var en hel vecka. Idag känns det bättre,  ska försöka sova lite mer så jag inte blir så trött. VI VET ALLA ATT BARA FÖR ATT JAG SA SÅ KOMMER JAG SOVA ÄNNU MINDRE ÄN VANLIGT. Jaja. Let's get started. Käääämpa. Riktig krigare. Haha, btw fick kriga för att komma till och från skolan utan att bryta nått ben eller nått, det är ju så sjukt halt! 

Söndags morgon & Top Model Sverige

Jag har pluggat hela jäkla dagen idag!!! Jösses. Antar att ni inte är intresserade av varken daoism/taoism eller att det måste finnas joner i lösningen och plattorna måste vara av två olika ämnen för att det ska alstras ström... Så jag lägger upp några bilder från dagen istället. Såhär mysigt hade jag och mamma det vid frukosten i morse.
 
Kollade på avsnitt 7 av Top Model Sverige (har inte kollat klart än), men måste säga att jag gillar inte någon av modellerna speciellt mycket. Alla är så tråkiga och kan ju typ inget haha. Iallafall om man jämför med de som är med i America's Next Top Model. Pamela är väldigt vacker och rolig men kan knappt engelska och gör dåliga reklamfilmer. Josefin är alltid tråkig/sur men skitsnygg och blir riktigt bra på bilder. Jasmine ger inte så mycket intryck och glöms därför bort men verkar seriös och rätt duktig. Malin är riktigt skön med mycket personlighet men inte så seriös och har svårt att fokusera... Shams är rätt duktig och blir bra på bilder. Har jag nämnt alla nu? Finalen tror jag blir mellan Shams och Josefin, och att Josefin vinner. 
 
Vad tycker ni om de olika modellerna och vem tror ni vinner? 

Säljer en biljett

Säljer EN biljett till Justin Bieber's slutsålda konsert här i Sverige. Det är till den 24 April och är sittplats på sektion B10. Hör av er om ni är intresserade!
 
Update: Någon undra hur mycket jag vill ha för den, minst 1000:- 
 
Ingen vill väl missa den här snyggingen, åååh♥

Bättre sent än aldrig

Fick de här örhängerna i födelsedagspresent av lollo för någon dag sedan, och nej jag fyllde inte år i januari. Eller februari. Jag fyllde år i augusti förra året. Haha, iallafall, de är hur söta som helst och jag blev glad!

Weekend

Hej, jag vet, jag är sämst på att uppdatera. Det hemska är att jag är inne här på bloggen varje dag men loggar ut efter ett tag för att jag inte vet vad jag ska skriva. Det vet jag inte nu heller, men vi kör på ändå! 
 
Kom precis hem från Louise, har varit och kollat på melodifestivalen hemma hos henne med hennes kusin, lillasyster och belinda, super mys. Tycker helt klart att Robin förtjänade att vinna, underbar röst. Han blev verkligen så förvånad, söt. 
 
Tre bilder från helgen. I fredags var det underbart väder så vi drog ut solstolar och njöt, kan säga att jag kommer skrika högre vårskrik än vad Ronja Rövardotter gjorde när all snö är borta...

Happy 19th birthday Justin Bieber

//1 Mars 1994 12:56AM on a Tuesday//
Den här killen alltså, så mycket jag har upplevt tack vare honom. Alla underbara människor jag har träffat, alla idioter. Jag kommer ihåg en sommar för två år sedan då jag och massvis med andra beliebers samlades vid Gärdet i Stockholm. Vi hade planerat en parad och möttes där för att öva en gång genensamt på vår dans som vi skulle 'uppträda' med på plattan. När vi var klara tog vi bussern som blev smock full av alla ungdomar och spelade hans musik och sjöng hela vägen. Vi tog oss in till plattan och där hölls paraden och herre... Vilket jäkla liv det blev. Dagen efter hamnade vi i Aftonbladet och massor av klipp har lagts upp på YouTube. Tänk om jag då visste att två år senare skulle jag ha 3 biljetter till hans konsert i Sverige. Vi ordnade paraden för att han skulle vilja komma till Sverige och TV reporten Tilde från tv4 visade våra klipp därifrån när hon intervjuade honom. Han har sett det, han kanske inte kommer ihåg att det var hans svenska fans som gjorde det. Men iallafall. Han har sett det. Det är så många andra händelser som är så värda att skriva ner så ni kan få veta, men jag avrundar här. Alla timmar i köer, alla panik händelser, alla gråtattacker, alla glädjetårar, allt annat, har varit värt det. Åh om lite mer än en månad ser jag honom live för första gången. Kan inte ens beskriva känslan i ord. Jaja, grattis på födelsedagen Justin, I know you read my blog darling♥
 

Jewelry

Jag ääääälskar alla smycken som har kommit in i nästan alla butiker, det är verkligen min stil. Är helt kär i allt och ville ha mer, blev som ett litet barn i en godisaffär när jag stod bland alla dessa smycken! Hittade ett super fint armband till, men jag köpte det inte och som jag ångrar det! Men jag får köpa det nästa gång jag är i Stockholm, då ska jag även slå¨till på en väska samt klackskor till våren...
 
 
Vad tycks?

Clothes

Här är kläd-delen av min shopping från Stockholm. Haha, det märks att det var fint väder ute eftersom att jag köpte lite mera kläder som är våriga och på det ett par nya brillor. Tappade bort mina gamla som var liknande som dessa jag köpte nu. Men de här ska jag banne mig inte tappa bort! De sitter hur skönt som helst och är riktigt snygga! Jag tror det även är bra UV-skydd i dem, då jag använde de ute i solen i går.
 
Vet dock inte hur jag ska göra med Femme Power tröjan, ville ha den för att den var unik men kassörskan svarade såhär när jag ville lägga undan den: "tyvärr kan vi inte lägga undan populära plagg som säljer så bra, den är väldigt poppis" och det får mig att tveka på om jag ska ha den eller inte. Ska man vara unik ska man vara unik och det blir fail att ha en unik tröja som tydligen är jätte poppis. Blääää.