TODAY IS THE DAY

ÅÅÅÅÅH IDAG SKA JAG PÅ BEYONCÉ MED MARTINA OMG!♥

Sexy and we know it

Hej bloggen! Lite seg uppdatering här, men de flesta känner ju ändå till min andra blogg med linda, annars kan ni klicka er in HÄÄÄR för att komma dit. Igår var jag på fest i Stockholm med Belinda och Louise. Orkar inte direkt rabbla upp allt igen så läs på den andra bloggen istället. Just nu försöker jag göra klart en redovisning till i morgon men kommer ingen vart så jag började kolla runt på kläder istället, standard mig typ. 
 

From Zara

Hejhej bloggisen! Sitter just nu med inpackning i håret som jag snart ska skölja ur. Var uppe vid Stockholm idag. Var på möte och sen hann jag även tralla runt på stan i vanlig ordning. Kikade på massa kläder och provade stilett klackar och åh vad jag är kär i ZARA's skor. Och kläder också för den delen. Fick med mig tröjan på bilderna ovan. Lämnade även tillbaka ett par solglasögon och köpte 2 armband i neonfärger. Var även inne på Åhléns och luktade på parfymer. Är väldigt sugen på att köpa en perfym från narciso rodriguez, den luktar så fantastiskt gott! 

Rebecca Stella for Nelly

Åh vad jag älskar Rebecca Stellas nya kollektion!
Snyggt och somrigt, love it. 

Inte på topp i kväll

It's been a long day. Orkar inte ens kolla och se om jag stava rätt. Kommer låta som en gnällig tant nu men min rygg och nacke gör såååå ont! Mamma har bokat in en tid hos en massör men det är inte bara musklerna som är problemet utan skelettet är helt knäppt också. Jag knäcker min nacke mer än någonsin bara för att det ska kännas bättre och försöker knäcka min rygg så gott det går, ser dock mest ut som om jag gör nån regndans eller nåt haha. Hatar att ta tabletter men ska nog ta några smärtstillande så jag kan somna. Vi hörs i morgon!

 

Really Don't Care // Undressed (Live)

Favoriterna som gått på replay hela veckan.

Söndag 19/5

Kom precis hem från solariumet, blev en 10:minutare. Idag har även försökt att plugga lite, men måste se till att göra klart det jag tänkt och sedan städa. Har sagt det hur många gånger som helst men det har ändå aldrig blivit av! I morgon är det måndag och början på en ny vecka... Har en hel del planerat faktiskt, det mesta ska bli riktigt roligt! Nej nu ska jag ta och göra klart det här och sedan försöka göra pappa sällskap och kolla på hockeyfinalen mellan Sverige och... Schweiz? Latero ♥
 

Mountain Horse

Hej på er!
Har världens huvudvärk och har haft det hela dagen. Började ovanligt sent idag, trodde jag iallafall, men tydligen gjorde vi inte det så jag kom ovanligt sent istället. Det ironiska är att jag gick upp i tid och hann till och med duscha (nej jag orkade inte duscha igår kväll). Har en hel del att göra i skolan och dessutom har vi fått en heeel del dåliga nyheter, vilket gör den sista tiden i grundskolan lite otaggad. Men det löser sig nog!
 
Hämtade upp papi från jobbet och åkte sedan till Granngården för att köpa hö till min kanin och hittade en sjukt snygg väst. Den blir perfekt nu till stallet när vintersesäsongen äntligen är över. Det går både att spänna in och ut så jag kan lätt rida med endast linne under eller med en tjocktröja under. 
 
Prislappen är ju pricken över i:et på bilden. Bra där Evelina. Bra där. 

Fruktansvärt trött

Tog mig till Linda efter skolan och enda sedan jag kommit hem har jag försökt få ihop min novell. Nu orkar jag ärligt talat inte försöka mer på den för ikväll. Istället måste jag göra viktiga saker som att duscha haha. Vi hörs, är såååå trött därav det korta inlägget. God natt!
 
nörd

Måndag 13/5

Lång skoldag idag, måndagar är aldrig den bästa skoldagen så att säga. Kom hem runt fyra och gjorde mellis och läste några sidor i tantsnusk boken. Herrejävlar alltså, haha. Efter det åkte jag och mami ner på stan för några ärenden, har bland annat bokat tid för sminket som ska fixas till balen! Sedan köpte jag nya solbrillor eftersom att mina redan gått sönder, dock köpte jag exakt likadana igen hihi. Fick även med mig en triljard galgar hem, jag ska nämligen hänga upp mer sommar kläder i garderoben. Har redan börjat vika ner alla tjocktröjor, känns så skönt! Nu ska jag se om jag hittar nån mail adress till min sommarjobbs arbetsansvarige (det där lät nästan lite för vuxet) ang schema och sånt. 
 

Grillkväll


Kvällens middag
 
Hej på er. Idag har jag bara tagit det lugnt, solade ett ganska bra tag så har verkligen fått färg nu. Till kvällen så tog vi fram grillen och gjorde pappas standard grillning. Som ni ser i inlägget nedan så var det lite action här i Södertälje och till middagen fick vi både polisbil och polishelikopter precis vid oss som sällskap. Nu ska jag försöka skriva lite på min novell och kolla hur planerna för den kommande veckan ser ut. Ha en fin kväll!

"Välkommen till mina områden"

Låt mig presentera min stad där man rånar Lidl för att sedan fly på cykel.
 
 
Juste, det var ett bankrånsförsök här idag också. Action baby.

Black, White 'N' Silver

Ja tack.

Lördag 11/5

Hallå bloggisen! Sitter i köket och dricker kaffe i min sommar-morgonrock som jag ska börja använda flitigt nu när man inte fryser ihjäl utan tjocka kläder. Är sååå himla skönt att bara sitta här och ta det lugnt. Kollar på lite youtube videos och läser lite bloggar. Funderar på att flytta över min blogg till nattstad? Hmm... Nåja, ska hoppa in i duchen och göra mig i ordning inför dagen alledes strax.
Var iväg till stallet i morse och red Uvarone, en stor häst, mankhöjden är 1.75 cm!  Lite annat än "lilla" Maverick... Vi red på utebanan och hade bommar, tagga upp inför hoppningen nästa vecka. Det var hur varmt som helst, blev super svettig haha. Det var min fösta gång att rida på honom och det var riktigt roligt och gick bra. Han brukar tydligen vara lite tittig men det var inget problem idag och jag kände att jag hade koll på honom när vi skulle galoppera över bommar på en volt, fick ett lungt tempo men med mycket energi och han bjöd verkligen fram! Han brukar nämligen vilja rusa och köra rejäla språng men det var väldigt samlat så jag är nöjd. Ska deffinitivt rida honom igen. 

Don't let someone else's opinion about you become your reality

Dagen har spenderats på altanen och brännan börjar ta sig! Dessutom har jag varit i Södertälje centrum med mamma och min bror för att hitta en present till min pappa som fyller år i morgon. Fikade med kulglass i solen när vi var klara. Min första kulglass på minst två år kan jag säga! Sedan hämtade vi upp pappa från jobbet och åkte vidare till Ica Maxi för att handla. Vad jag fick med mig därifrån är det ni kan se på bilden ovan. Massa nödvändigheter blev det helt enkelt och jag måste bara tipsa om Aloe Vera Body Cream. Det är min absoluta favorit, rekomenderar den för alla!
Älskar detta nagellack.
Blev inspirerad av Angelica Blick men hittade inte den exakta färgen som hon använde sig av,
men denna är superfin också så jag är nöjd!
 
I morgon ska jag till Nacka och jag hoppas på att kunna hitta massor av snyggt! Kläderna jag köpte i går ska jag se till att fota så snart som möjligt...
 

 

I'd be cold as a stone and rich as the fool, that turned all those good hearts away

 

New in

Detta är vad jag fick med mig hem igår från Stockholm. 

Tisdag

Vilken daaag! Började med matte nationella, som vanligt var jag kvar till sista sekunden (och lite till) så läraren fick dra bort provet från mig men jag hann skriva det sista innan han tog den, mihihi. Efter nationella hade vi fortsatta lektioner. När jag slutat åkte jag upp till Stockholm på möte och sedan kikade jag i lite affärer och hjälp vad mycket snyggt alla butiker fått in! Fick med mig en bikini top och solglasögon hem. Tänkte köpa underdel till bikinin också men kunde inte bestämma mig om jag skulle ha storlek 34 eller 36, då 34an visade halva rumpan och 36an var så slapp i baken att det såg ut som jag släppt en bajskorv. Haha. Ska iallafall upp till Stockholm igen med Belinda på torsdag så då kommer jag antagligen köpa någon av dem och en heeeeel del annat! 
 
Påvägen hem droppa jag in på ett café och bad om en kaffe eftersom jag var så stört sugen och gissa vad? De bjöd på den! Blev så glad haha. Fint väder, snygga kläder och gratis kaffe - inte dåligt! 
 

En bra dag

Vaknade upp med ett betydligt bättre humör idag! Min bror fyller år så vi började med att gratta honom. Var helt underbart väder idag och i skolan hade vi musik som första lektion. Har hållt på med piano en hel del, men idag testade jag gitarren och det gick faktiskt bra. Var lite svårt att gå från tex A-akord till G-akord då mina fingrar hela tiden hamnade på fel sträng på vägen haha. Efter det hade vi håltimme och idrott då vi chilla på fotbollsplanen.
När jag kom hem invigde jag altanen och la mig o solade. Läste femtio nyanser av honom innan jag somna för att det var så himla härligt och skönt. Äntligen värme och sol. Gick in när jag vaknade och gjorde en supergod mellis innan jag åkte med mamma och pappa till Ica och handlade. Fick med mig lite nytt smink hem som jag kan visa senare. Nu ska jag plugga lite innan jag ska börja packa. Kommer nämligen inte hinna det i morgon eftersom att det är ridning, weho!
 

Domani è un nuovo giorno

Det ska bli så skönt att dra täcket över huvudet och bara somna ikväll. Har inte varit på humör alls idag och inget har gått speciellt bra för mig. Träffade iallafall Linda en snabbis efter skolan, fick höra lite om hennes kick-ass valborg! Var fint väder så vi gick en liten sväng innan vi gick hem till mig och åt middag. Ska försöka gå och lägga mig tidigt så jag får sova mer än vad jag gör under mina standard nätter på 4 timmar. Hoppas på bättre humör och dag i morgon. Ciao
 

 

I'm still alive

I går var det ju valborg och jag, belinda och louise drog oss ner mot stan. var inte speciellt roligt där så efter att de tänt brasan började vi gå hem, mötte martina och gick hem till mig. kollade på film och hade chill kväll. idag tog vi mopparna och jag tankade för första gången. sen skulle vi köra till en badplats för att chilla och körde på samma väg som jag krasha på förut, vilket jag inte gjorde nu. 
 
dock skulle jag göra en vänstersväng till parkeringen och höll på att bli överkörd av en man i bilen bakom mig. det enda jag fatta var att han tvärnita och hamnade bredvid mig och skymtade en hel del svärord ur hans mun. körde in på parkeringen och han hoppa ur sin bil och sprang efter mig och sa att det var ren tur att han inte körde ihjäl mig. well, vad ska man svara på det? tack? förlåt? jag blinkade och tog det lungt när jag skulle svänga, dock kollade jag inte bakåt men vilken idiot får för sig att göra en omkörning efter en kurva när man fucking blinkar? så jag sa bara "förlåt" eftersom han troligen var jätte rädd. måste erkänna att jag blev lite chockad och jag vill helst undvika den vägen i fortsättningen. hur som helst så hade vi det mysigt i solen och åt vattenmelon och lite sånt.