Bilder med minnen från förr

Sitter med mamma i köket och kollar igenom en massa fotoalbum för att hitta den perfekta bilden att trycka upp på ett studentplakat på min bror, som tar studenten nu i sommar. Tycker det är såå kul att sitta och kolla tillbaka på foton, både från när man var väldigt liten till att de togs typ förra året, det är alltid något att skratta åt... Blir nästan rädd redan nu vilken bild de kommer ta på mig till min student, det finns en massa oerhört vackra bilder på mig som jag helst inte skulle vilja se mina föräldrar vifta med när jag springer ut. Men iof tror jag att det är det minsta bekymret, man lär nog vara lagom kalasfull och allmänt glad på livet för att bry sig om det eller vad tror ni :)))
 
Tänkte försöka ta mig till skolan idag så borde nog börja göra mig klar. Juste! Mina ögonfransar på den svartvita bilden nedan när jag har på mig min mysmössa ser ju lite halv knasigt ut, men det är tack vare en app jag testade hehe. Mina egna ögonfransar är finare, såklart men kul att prova även fast det såg väldigt fake ut. 
 
 

Afterglow

 Tänkte dela med mig av en låt, den är hur grym som helst så ni borde absolut ge den en chans. Dessutom gillar jag videon, den är lite anorlunda men ändå bra. Finns även på spotify så där kan man lyssna non-stop ;) 
 

man måste dö några gånger innan man kan leva

Har inte så mycket jag känner att jag vill/kan dela med mig på bloggen just nu och dessutom har jag gått och blivit sjuk så det jag gjort de senaste dagarna har varit att sova, vila och äta typ... Så jag tänkte dela med mig av 3 sanningar om mig själv bara för variationens skull, skulle tippa på att nästan alla mina vänner (som är de enda som läser denna blogg haha) redan vet detta men vi kör ändå tycker jag!
1. Jag har ganska dålig hörsel, tro mig det är minst lika jobbigt att behöva fråga "vaaaa?" på allt människor säger som de är för er att behöva upprepa sig.
2. Jag pratar ganska dåligt egentligen, min grammatik suger och det jag har att säga brukar ofta komma ut på ett helt annat sätt än jag tänkt i mitt huvud. 
3. I would love to åka utomlands i sommar med mina fäntastiska friends för lite värme, sol och bad, party och grabbar i badbrallor. 
 
Ja det var det, hade egentligen tänkt skriva tre helt andra sanningar men det blir som det blir. Nu ska jag sätta på en film för att sova verkar inte kunna gå de närmsta timmarna... Tror det blir frost eller någon annan disney film, älskar! Hatar dock att de alltid ska börja sjunga var 5e minut.. well well godnatt på er!
 

Your nada

Hejhej! Måndag och jag har varit hur seg som helst... Vill att den här veckan ska gå fort och vara rolig, vem vill inte det egentligen? Ska försöka tänka positivt efter i morgon, för tisdagar går inte att göra något åt att det är den värsta dagen på hela veckan. Ska iaf träffa min babe belindius efter skolan, har inte träffat henne sen i... lördags? Haha det känns som det gått längre tid, what to say, I guess I miss my broe ♥ Annars tog jag det lungt i helgen, chillade lite med vänner och shoppade lite. Nej nu ska jag börja göra mig ofixad haha, taggar till ph finalvecka ikväll. Tobbe måste vinna, heja heja!