What's on my mind

Allt för många tankar snurrar runt i mitt huvud ikväll, tar fram en massa massa minnen. Både bra och dåliga, men mest bra. Ändå blir man lite ledsen när man tänker tillbaka på den tiden, när man hade det så bra. Det man nu längtar tillbaka till var inget märkvärdigt just då. Den tiden kommer aldrig komma tillbaka, men jag är ändå glad att jag fick uppleva det. Himla bra människor det finns också. Haha jag förväntar mig inte att få ut något med detta inlägg eller att ni över huvudtaget ska förstå, men det här är det som kommer ur mig ikväll. Orkar inte vara ledsen så vi skjuter bort alla tankar och kollar på Paradise Hotel istället. Minnesord till mig och er alla: Lev i nuet. Hur klyschigt lät inte det? Whatever, vi hörs.

Let's do this

Hej på er! Nu ska ni få se på förändring, har satt upp en hel del utmaningar och mål för mig själv som jag bestämde mig för att göra förut (några inlägg nedan). Det har gått ganska bra faktiskt och ett av målen är att bygga upp bloggen. Ska försöka planera lite vilka inlägg jag ska publicera utifrån vad jag tror att ni kommer gilla och vad jag själv framförallt vill göra. Hey ho, let's go!
 
 
Idag står det annars julmarknad på schemat och det ska bli riktigt mysigt. Det är svinkallt ute idag med ändå fint väder. Ganska konstigt att snön inte har kommit än, det är ju december om bara några dagar! Är inget snö-fan men till jul så ska det bara ligga lite snö på backen. Det måste ni väl ändå hålla med mig om?! Nej, nu ska börja göra mig i ordning och hoppa in i duschen, har nyligen kommit hem då jag varit och ridit. Hade markarbete idag och det var väldigt koncentrations krävande men hur roligt som helst. Vi hörs senare.
 

Nattuggla

Kvällen har spenderats framför min engelska debatt och mattebok. Ger mig för kvällen men kikar in lite snabbt här. Dagen har inte helt oväntat varit så mycket bättre än igår. Efter skolan träffade jag Linda som varit i Indien, vilket var ett kärt återseende haha, och härliga Emma. Vi fikade lite i Södertälje och sedan har jag varit och gymmat med Belinda. I morgon väntas en välbehövd sovmorgon, plugg och förhoppningsvis lite shopping. 
 
Barcelona 2013

"Tisdag"

Vilken jävla s-k-i-t dag det har varit! Dagar som denna handlar det bara om att ta sig igenom den och hoppas att nästa dag bjuder på något bättre. Tisdagar är allmänt den dagen som jag gillar minst (snällt ordval där för en gångs skull). Just nu håller jag iallafall på att måla mina naglar, tog en himla tid att få bort det gamla eftersom att jag hade måla rött "under" naglarna. Ikväll händer inte så mycket mer, kanske slänger ett öga på Maria Montazami med vänner eller vad det nu heter, som går på 3an vid nio men efter det ska jag bara krascha i sängen. Over and out, vi hörs i morgon.
 

Mål och utmaningar

Jag måste börja med mål och utmaningar till mig själv. Har enda sedan jag varit liten varit en tävlingsmänniska och jag har alltid utmanat mig själv, puschat mig själv och alltid velat klara allt jag ger mig in i så bra som möjligt. Men i och med att jag slutat med simningen, som var det som jag var riktigt bra på här i livet, så vet jag inte vad jag ska ge mig in i. Jag vill inte satsa mer i ridnignen just nu, ridning är min heliga timme i veckan då jag bara kommer bort från allt och bara blir ett med hästen. Ärligt talat utvecklas jag inte betydligt där för tillfället heller. Jag vill börja med någon till sport, som jag kan prestera bra i. Ingenting jag gör vill jag göra halvdant. Det är allt eller inget. Jag vill göra det bäst eller inte alls. Jag hatar och har svårt för att känna mig nöjd när det blir något mitt emellan. Men det är där jag har hamnat nu. Jag gör ingenting tillräckligt dåligt eller tillräckligt bra.
 
Tills jag kommit på vad det är jag vill satsa i så tänker jag sätta upp nya mål och utmaningar för varje vecka, och jag tänkte dela med mig av några av dem här på bloggen. Det kommer inte vara något som "städa rummet" för det är vardagliga saker. Utan mål och utmaningar som jag som person kommer att vinna och få ut någonting av. Min fritid behöver styras upp med nytta istället för att läsa bloggar timme in och timme ut, vilket jag faktiskt finner underhållande. Men jag måste hitta på nått annat också. Så jag börjar imorgon. Vi får väl se hur länge det håller, men jag ger det ett försök. Godnatt vänner. 
 

Another day

Hey guys! Höstlovet är över och idag var en riktigt seg skoldag. Gosade direkt ner mig i sängen med te och tända ljus och har kollat på 3 avsnitt av Vampire Diaries. Och de tre avsnitten har varit dem bästa hittills, eller värsta, jag vet inte riktigt. Har suttit och gråtigt mig igenom dem. Sjukt jobbigt men det är så jäkla bra. Borde egentligen hålla på och jobba med mitt tal som jag ska ha på onsdag, men vi får väl se hur det går med det haha. I morgon väntar kiropraktorn som vanligt på tisdagar och sedan får jag hoppas på en mindre seg skoldag, vi får tagga för jullovet vänner. Håll ut!