Kungen fyller år

Hellu vänner!
 
Orkar inte rabbla upp mina anledningar till att jag inte bloggat här på denna bloggen också, men om du inte vet så kika in på min och min kompis blogg där jag skrivit väldigt kortfattat om förra veckan. (LÄNK!)
 
Som sagt är det valborg idag, någon som missat det? Instagram och alla bloggar har för fan bombat med att det är den dagen idag. Föressten fyller kungen år också va? Whatever, belinda och louise kommer över ikväll. Måste städa lite på rummet så det åtminstone ser okej ut när de kommer. Och jag vet att min design är ful, orkar inte fixa den nu iallafall...
 
Stabilt...
 

Godnatt

Åkte till Stockholm för att gå på möte och lite annat efter skolan idag. Passade även på att kolla på balklänningar och hann gå lite på Drottninggatan. Köpte ett par trekvarts byxor från Zara, enligt bruden som hjälpte mig komma till ett beslut kommer det vara mode i sommar. Köpte dom dock mest eftersom att de satt rätt bra. Fick även med mig ett armband hem, som ni kan se på bilden nedan.
 
Åt middag med ma familla och sedan bagav jag och min vän Belinda, oss till ett solarium för att ta en 10-minutare. "Standrad" liksom. Haha. Iallafall, i morgon är det ridning, har inte ridit på 2 veckor och åh vad jag längtar.
 

koalakram

#finlandharbosattsigpåminpana #fuckyousiljaline

#thatPower

Sååååå grym, äntligen en musikvideo som är gjord på ett annat sätt. Självklart är Justin med och gör det bästa, hehehehehhe ;)
 

F.R.E.D.A.G

Och det känns så jälva skönt ska ni veta. 

Easter

Hej bloggiseen!
 
Lyssnar på musik i mitt rum. har som vanligt handlat på Ica Maxi denna torsdag med. Fick med mig lite roliga saker hem, som ett läppglans, nagelstärkare samt baslack, body loition, body scrub, scrub borste samt after sun. Ska börja scrubba bort gammal och död hud (usch vad äckligt det lät) så att när solen kommer så är jag redo! Hörde att det skulle bli 18 grader i helgen, åh underbara tanke. Hoppas det blir så. 
 
 

False

Som min kära vän Belinda listade ut så har jag inte allt färgat mitt hår, höhöhööh. Men tycker det blir rätt fint iallafall! Dock skulle jag inte våga röra mitt hår fram tills sommarlovet, varken klippa eller färga. Om mindre än två veckor ska jag på konsert och även i maj. I maj kommer vi även ha spexfoto och i juni är det bal och skolavslutning så om det skulle bli fult skulle jag mörda både frisören och mig själv haha. 
 
Är hur trött som helst nu så ska lägga mig på en gång. Ciao. 
 
Orginal bilden, 100% oredigerad. 
(Haha asså orka att jag har en liknande bild i menyn.....)

Ombre

Åkte ner på stan och köpte hårfärg efter skolan och färgade mellan partiet i mitt hår, så det blev "ombre".
Tycker resultatet blev rätt fint :) 

 

Nytt i designen

Hej! Har gjort lite förändringar i designen, headern är dock tillfällig tills jag får något ego-ryck och bestämmer mig för att ha en egen photoshoot, haha. Gjorde hela designen lite vårigare/somrigare helt enkelt, simple as that. Kommer säkert ändra den lite då och då. Nu ska jag plugga, duscha och efter det kanske fixa till mina naglar om jag ens orkar. Vill se Top Model Sverige också innan jag somnar, fullt öööös. Haha, hoppas er dag var bra. Puss!
 

BADA$$

Usch vilken måndag hörrni! Är helt slut. No mercy at all första dagen i skolan efter lovet, utan det är fullt ös på en gång. Trots allt kan jag inte fatta att om cirka 2 veckor ser jag Justin Bieber för första gången live! Åh vad jag har längtat, men jag kan ändå inte fatta det trots att det gått så lång tid sen jag fick biljetter osv. Nu ska jag iallafall tvätta bort sminket och kolla på något avsnitt av Gossip Girl innan jag ska sova. Får hoppas att jag får sova när jag väl kommer till sängs, blev inte mycket sömn förra natten. Men vi hörs, godnatt!
 
 
 

Small details - big difference

Har bloggtorka så visar upp två bilder på lite av mitt krims krams. Vill ha meeeer. Mellan silver och guld tycker jag nog mest om guld. Sen till sommaren är det snyggt med guld detaljer och färgglatt, som tillexempel mitt döskalle armband från Natacha Peyre's kollektion för Cara. Dock har det gått sönder så måste köpa ett nytt.
 
 
 
 

Juli är efterlängtad

ÅH vad jag längtar till England. Har suttit och kollat på massa snygga kläder, väskor, skor, smycken och sånt och allt kommer ju från allt annat än Sverige. Förra sommaren (2012) var jag ju i Englad och shoppade i London och jag blev som galen, allt var i min stil. Jag har dock ingen speciell stil utan tar på mig och gillar det jag tycker om! Ena dagen kan jag ha lite sötare stil, andra lite tuffare. Satte ihop ett snabbt collage, men ni aaaaanar inte vad mycket annat snyggt jag har hittat. Blir tokig. 

Dress

Hej på er!♥
 
Idag har det varit en riktigt bra dag. Känner mig glad och det har hänt lite saker som gjort mig super glad. Jag har dels varit uppe i Stockholm på möte som gick relativt bra, lunchade på Medis uteservering som ligger på söder och åt en supergod sallad. Var såå härligt väder! Sedan fick jag även hem min fina klänning som jag beställde för ett tag sen, har ju varit påskhelg så det tog längre tid än väntat. Men den satt helt okej och jag kommer använda den mycket i sommar. Har börjat kolla runt på olika klänningar nu, eftersom balen närmar sig. Antar att martina kommer kunna hjälpa mig och jag ska försöka dra med belinda, louise och martina till Stockholm för att prova lite snyggish klänningar. Sen även en till, ganska stor och rolig händelse men den skriver jag inte ut på bloggen :)
 
Okej jag erkänner. Jag beskärde bilden för att inte få med mitt stökiga rum, men ändå kan man skymta klädhögen på golvet och JA det är en BH som ligger på min OBÄDDADE säng. 
 

Sunday Funday

I söndags kväll/måndags natt så drog jag, belinda och martina till Heron City och lekte lite i spelhallen och bowlade! Kort sagt kan man säga att det blev lite kaos att ta oss dit och hem, då vi fick för oss att hoppa av tåget vid Flemingsberg. Efter två timmar kom vi väl fram och på hemvägen blev det lite små kaos också, MEN vi kom hem tillslut! Tack vare min mobil. Som den vinnarskallen jag är, vann jag både bilspelet och alla omgångar på bowlingen. Utmana mig på en revanch bruuuudar! 
 
Fina vänner♥

Första April

Hej vänner!
 
Har suttit ute på altan hela eftermiddagen och myst, dessvärre har redan några fler fräknar slagit rot i mitt ansikte. What to do... Det är ju första april idag också, kom på det på tåget påväg hem inatt då jag fick för mig att pranka linda och min pappa. Linda svara inte så jag spelade in ett röstmeddelande som hon lyssnade på för ett tag sen haha. Min pappa gick på det dock. Jag har inte gått på något! Tycker det är så avslöjande hur alla försöker, men ändå rätt kul. Bloggar mer om kvällen igår senare när jag fått ihop lite bilder. 
 
Update: Ok. Jag blev nyss prankad av min bror. Fyfan va dum ja känner mig. Haha asso vafan. 
Instagram bild i brist på annat...