Helt slut

Började denna dag med en lång frukost och kikade på gårdagens avsnitt av Top Model, efter det gav jag mig ut på en springtur. Inte världens smartaste att gå ut och springa direkt efter frukost, vilket ledde till illamående under hela rundan vilket är en ganska jobbig känsla. Var ändå rätt skönt att komma ut, mindre skönt att vi hade pulsträning direkt när vi kom till skolan på idrotten vilket betydde att vi var tvugna att springa ännu mer och ligga strax under maxpuls. Nej, i morgon tar jag sovmorgon (får vi hoppas) och efteråt blir det skola och sen styrka antingen hemma eller på gymmet. Tycker det är bra mycket roligare med styrka istället för att köra kondition haha. Nej nu ska jag sova gott efter en dag med massa springande, skola och jobb, natti!
 
 

Sommar och sol

 
Kändes inte ok att vakna upp till snö och slask väder i morse och stressa iväg till bussen. Vill att sommaren ska komma NU och stanna ett bra tag. Vill sola kroppen och ansiktet och bara ligga på altanen i flera timmar med lite läsk och musik och härligt sällskap. Men vi får hålla ut vänner. Förhoppningsvis tittar solen fram igen imorgon annars flyr vi landet, eller hur? Nej men idag har det varit skola och sedan var jag iväg till jobbet för ett möte, jag och Martina gjorde sällskap dit och efteråt stanna vi och snacka innan vi drog hemåt. Har saknat henne så det va kul att hinna prata lite mer än vad vi annars hinner göra på jobbet eller på bussen/tåget. Men nu ska jag sova och vakna upp till sol, får vi hoppas! God natt.
 

Nike Air

Dagen har varit rätt seg, vet inte vad det berott på då vi knappt hade en enda lektion i skolan, men så kan det antagligen vara ibland. Tror och hoppas det blir annorlunda känsla i morgon. Slutar tidigt eftersom att franskan är inställd, så ska upp till Stockholm med Linda och Emma. Det blir nog bra! Efteråt ska jag försöka komma iväg en stund till gymmet eller så blir det hemma-fys. 
 
Mina nya dojjor som blev invigdaa i dagens vårsol! 

challenge: one month workout

Har väldigt lätt för att tappa motivationen när jag inte är riktigt taggad, har alledes för lätt för att slippa undan och så vidare, de flesta vet nog hur det är. Jag jojo-tränar kan man väl säga haha, om ni fattar vad jag menar med det. Men idag gav jag ett löfte att jag ska träna (styrka framförallt) under en månad och målet är att under den korta tiden se nått resultat, och det jag gått och sagt att jag ska se är magrutor. Vet inte om jag kommer lyckas, då det är väldigt svårt, speciellt för tjejer att få just magrutor. Nu menar jag inte heller att få ett 10-pack som syns igenom tröjan, utan bara att magmusklerna ska kika fram lite. Så vi får väl se! En månad från och med i dag, alltså den 21 April är utmaningen "slut". Om jag fortsätter efteråt får vi se då, men kör på det här först.
 
Anledningen till varör jag skriver det här på bloggen och berättar för er för att då vet ni om utmaningen och då kan jag inte lika lätt smita undan haha. För att förtydliga detta inlägg så ser jag det här som en rolig utmaning som jag vill försöka klara! Så puscha mig gärna under den här månaden. Före- och efterbilder ska jag försöka ta så får vi väl se om det blir någon synlig skillnad! Let's do this.
 
 
 

black and white

Sitter som vanligt och tänker alledes för mycket på massor av olika saker den här tiden på dygnet. Tänker på allt möjligt, bland annat lite på hur planerna för sommaren kommer se ut och lite sånt. Då hamnade jag i bildarkivet IGEN och hittade en hel del bilder från i somras, från språkresan och några bilder jag och belinda tagit. Har inte så många gamla bilder på den här datorn de från i somras är de äldsta jag har här så att säga, men åh vad man är så mycket snyggare under sommarperioden. Man ser så mycket fräshare ut, fin färg på kroppen och man bara mår bra och njuter typ. 
 
Sen började jag tänka på hur vi människor behandlar varandra och oss själva. Det är så himla mycket som är så onödigt, fel och knasigt i vårat beteende helt enkelt. Som våra problem till exempel... Vi alla har problem, olika sådana och liknande sådana. Tänk om man bara kunde byta problem mellan varandra, för de flesta vet ju hur man löser andras problem bättre än sina egna. Eller hur? Sedan har vi det här med att vissa människor inte kan glädjas åt andras lycka eller framgång, hur synd och tråkigt är inte det? Människor som har den förmågan att kunna glädjas åt att det går bra för andra personer är helt... Underbara? Fantastiska? Eller hur ska man sätta ord på det haha? Nu menar jag inte att man ska överreagera eller låtsas vara glad, utan att helt enkelt bara ha den förmågan att vara genuint glad för någon annans skull. Man vinner egentligen så mycket på det. Personer som kan få en att skratta är också helt underbara. Och nu menar jag också att liksom skratta, på riktigt, inte för att man måste, eller för att göra det ansträngt och själv vara objektet man skrattar åt. Det måste fan vara bland det bästa som finns... Nej nu ska jag och vovven gå och sussa, är sjukt trött. Vi hörs babes. Total knas inlägg men what ever.